Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 10.2.2022 alkaen


Yleistä verkkokaupasta

Koi Design (y-tunnus 2685403-9) myy valmistamiaan käsityötuotteita. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Verkkokaupasta tilaaminen

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta toistaiseksi vain Suomeen.

Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse, joka edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarkistathan sähköpostistasi myös roskapostikansion. Mikäli et saa tilausvahvistusta, otathan yhteyttä myyjään. Hyväksyessään tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tuotekuvien värit viitteellisiä

Tuotekuvissa saattaa olla käytetystä näyttölaitteesta johtuvia väripoikkeamia, joten tuotekuvien värit ovat viitteellisiä.


Maksutavat

Verkkokaupan maksutapoina ovat

  • kotimaiset verkkopankit (maksun välittäjänä Verifone BlueCommerce)
  • Maksu laskulla (maksuehto 7vrk). Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Jollei laskua kuulu, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio.  HUOM. Laskulla maksettaessa tuotteiden toimitus vasta, kun maksu näkyy Koi Designin tilillä.


Toimituskulut ja -tavat

Toimituskulut, joihin sisältyvät pakkauskulut, määräytyvät seuraavasti:

  • kirje 2,50€ (tilaukset alle 50€)
  • postipaketti 6,50€ (tilaukset yli 50€)

Yli 200€:n tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Nouto ennakkoon sovitusta myyntitapahtumasta tai HuruShopilta (Kiiminki, Huruntie 2) on maksuton. Tilauksen noudosta HuruShopilta on sovittava erikseen.

Varastotuotteet pyritään postittamaan 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan mahdollisimman pian tilauksen saavuttua. Tilaustuotteiden (mainittu tuotetiedoissa) toimitusaika on 2 viikkoa-1 kuukausi. Toimitusajasta ilmoitetaan/sovitaan erikseen sähköpostitse. Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä jo ennen tilauksen tekemistä.

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Postin kautta lähimpään Postin noutopaikkaan. Jos toimitusosoite on eri kuin tilaajan, emme pakkaa pakettiin kuittia tilauksesta.


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta ellei kyse ole materiaali- tai valmistusvirheestä.

Vaihdosta tai palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa (info@koidesign.fi). Myyjä toimittaa tämän jälkeen sähköpostitse tarkemmat palautusohjeet.

Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneet kustannukset hyvitetään asiakkaalle, mikäli tuote/toimitus on ollut virheellinen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta.

Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. Jos alkuperäisen tilauksen tuotteista palautetaan vain osa, alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä. Jos koko tilaus palautetaan, palautetaan myös alkuperäiset toimituskulut.

Ilmoitus vaihdosta/palautuksesta, virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, ota välittömästi yhteyttä lähimpään postikonttoriin sekä myyjään.


Lunastamattomat paketit ja lähetykset

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus!

Jos pakettia ei noudeta määräaikaan mennessä Postista ja se palautetaan lähettäjälle, perimme 20€:n maksun hyvityksenä aiheutuneista kuluista.


Force Majeure

Koi Design ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.