Kun käsintekemisen kipinä syttyy, sitä ei voi enää sammuttaa. Käden tarttuessa hienoista hienoimpaan sahaan se roihahtaa ja syntyy omaleimainen muoto, jossa on herkkyyttä ja luonteikkuutta – rohkeutta, iloa, jääräpäisyyttäkin. Rakkaus tekemiseen taivuttaa hopean ainutlaatuiseksi koruksi antaen materiaalilleen merkityksen. Koi Designin koruissa ikuinen hopea yhdistyy käsintekemisen intohimoon ja persoonalliseen muotokieleen synnyttäen kestävää ja ajatonta muotoilua. Valikoimasta löydät arjen toistuvuuden ja monimuotoisuuden inspiroimia piensarjoja, joihin kätkeytyy tavallisen arjen tarinoita.

 

Vastapainona viileälle hopealle Koi Designin materiaalivalikoimasta löytyvät lämpimät puu ja villa. Värikkäistä puuhelmistä ja pehmeästä huovasta syntynyt VÄRIÄ by Koi Design tuo hersyviä pilkahduksia kauniin harmaan arjen keskelle. Tuotesarjaan kuuluu puuhelmikoruja sekä huovutettuja vetoketjullisia rintakoruja ja huopaisia heijastavia tuotteita.


Pieni paja pohjoisessa valmistaa rakkaudella koruja sinunkin arkeesi. Juuriltaan eteläsavolainen koruartesaani Tiina Hälikkä on yhtä monitahoinen kuin luomuksensa. Hän luottaa käsintekemiseen ja haluaa korujen ilmentävän arjen yksilöllisyyttä ja toistuvuutta viimeistelystä tinkimättä. Oivaltava orgaaninen muotoilu saa asiakkaat näkemään koruissa itseään kiinnostavia asioita ja korujen yhdisteltävyys toimii kantajansa arjen peilinä. Korusarjat suunnitellaan ja valmistetaan Pohjois-Suomessa käsityönä, laadukkaista materiaaleista suurella ilolla ja rakkaudella.

Koi Design on Suomen Käsityöyrittäjät Ry:n (SKYT Ry:n) jäsen.