Pienistä teoista ja tunnelmista syntyy kauniin harmaa arki

Vaikka arkeen kuuluu toistuvuus, jokaisen arki on erilainen. Välillä haluamme arjen harmautta pakoon, mutta silti arki on se, josta ammennamme ne pienet kestävät asiat, jotka ilahduttavat meitä.

Kun käsintekemisen kipinä syttyy, sitä ei voi enää sammuttaa. Käden tarttuessa hienoista hienoimpaan sahaan se roihahtaa ja syntyy omaleimainen muoto, jossa on herkkyyttä ja luonteikkuutta – rohkeutta, iloa, jääräpäisyyttäkin. Rakkaus tekemiseen taivuttaa hopean ainutlaatuiseksi koruksi antaen materiaalilleen merkityksen. Koi Designin koruissa ikuinen hopea yhdistyy käsintekemisen intohimoon ja persoonalliseen muotokieleen synnyttäen kestävää ja ajatonta muotoilua. Valikoimasta löydät arjen toistuvuuden ja monimuotoisuuden inspiroimia piensarjoja, joihin kätkeytyy tavallisen arjen tarinoita.

Vastapainona viileälle hopealle Koi Designin materiaalivalikoimasta löytyvät lämpimät puu ja villa. Värikkäistä puuhelmistä ja pehmeästä huovasta syntynyt VÄRIÄ by Koi Design tuo hersyviä pilkahduksia kauniin harmaan arjen keskelle. Tuotesarjaan kuuluu puuhelmikoruja sekä huovutettuja vetoketjullisia rintakoruja ja huopaisia heijastavia tuotteita.

Pieni paja Jämsässä valmistaa rakkaudella koruja sinunkin arkeesi. Juuriltaan eteläsavolainen koruartesaani Tiina Hälikkä on yhtä monitahoinen kuin luomuksensa. Hän luottaa käsintekemiseen ja haluaa korujen ilmentävän arjen yksilöllisyyttä ja toistuvuutta viimeistelystä tinkimättä. Oivaltava orgaaninen muotoilu saa asiakkaat näkemään koruissa itseään kiinnostavia asioita ja korujen yhdisteltävyys toimii kantajansa arjen peilinä. Korusarjat suunnitellaan ja valmistetaan Keski-Suomessa käsityönä, laadukkaista materiaaleista suurella ilolla ja rakkaudella.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus

Koi Designin koruissa ikuinen ja uusiokäyttöinen hopea yhdistyy ajattomaan muotoiluun, jotta korun elinkaari olisi mahdollisimman pitkäkestoinen ja koru ilahduttaisi kantajaansa kauan. Tuotteet valmistetaan käsin Suomessa, ekologisesti ja kestävää kehitystä tukien. Merkkinä arvolähtöisestä ja vastuullisesta muotoilusta on Koi Designille myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -tunnukset.


Koi Design on Suomen Käsityöyrittäjät Ry:n (SKYT Ry:n) jäsen.