Tilauksesta valmistettavien hopeakorujen valmistus jatkuu syyskuun lopussa. LUE tarkemmin Ajankohtaista-osiosta.

Ajankohtaista

Lue täältä Koi Designin uutuuksista, tulevista tapahtumista jne.

2.9.2022

Hopeakorujen valmistustauko venyy valitettavasti pajaremontin vuoksi odotettua pidemmäksi. Arvioitu pajatoiminnan aloitus on tällä hetkellä syyskuun lopussa. Varastovalmiita hopeakoruja sekä VÄRIÄ by Koi Design koruja toimitetaan melko normaalisti. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia. (muokattu 19.9.)

Tiina


8.8.2022

Muutosta johtuen emme toimita verkkokauppatilauksia aikavälillä 9.-23.8. Hyvityksenä tästä saat tänä aikana tehdyt tilaukset ilman toimituskuluja. Verkkokauppaan on myös lisätty tuotteita poistotuotteisiin sekä nostettu poistuvien tuotteiden alennukset 40%:iin.

Huomioithan myös, että elokuun ajan hopeakorupajamme on suljettu. Tilauksesta valmistettavien hopeakorujen valmistuksen pyrimme käynnistämään syyskuun alussa.

Pahoittelemme toimituskatkosta mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Tiina


5.7.2022

Koi Design muuttaa ja näin myös Koi Designin hopeakorupaja on suljettuna koko elokuun. Ennen 15.7. saapuneet tilaustyöt pyrimme valmistamaan heinäkuun loppuun mennessä, mutta 15.7. jälkeen saapuneet hopeakorutilaustyöt otetaan valmistukseen vasta syyskuussa. Tilauksesta valmistettavien puuhelmikorujen valmistumisessa on myös jonkin verran viivettä. Näistä ilmoitetaan asiakkaalle aina tapauskohtaisesti.

Elokuussa verkkokauppatilauksia toimitetaan muutoin normaalisti, mutta pientä viivettä saattaa niissäkin olla.


Pahoittelemme muutosta aiheutuvia viivästyksiä.

Tiina


25.4.2022

Koi Designin verkkokaupan uudistettu ulkoasu on julkaistu juuri sopivasti juhlistamaan Koi Designin 7v-syntymäpäivää. Virallinen juhlapäivä on 1.5., mutta kerrankos sitä synttäreitä vuodessa juhlitaan, joten juhlallisuudet jatkuvat aina 4.5. asti.

Verkkokaupassa on koko tämän ajan ilmaiset toimitukset sekä kaikki tuotteet alennettu vähintään 7% (alennus ei koske lahjakortteja). Myös suurempia alennuksia löytyy runsaasti niin tarjous- kuin poistotuotteistakin. 

Pssst... Uutuustuotteita lisäillään verkkokauppaan kunhan vaan juhlahumussa ennätetään.

Väriä ja iloa sun arkeen!

Tiina