Ajankohtaista

Lue täältä Koi Designin uutuuksista, tulevista tapahtumista jne.

Pajamyymälän remontti edistyy...hitaasti

Ite kun tekee, saa mitä sattuu tulemaan ja valmistuu kun valmistuu. Näin se on ollut myös Pajamyymälän remontin kanssa. Remontti on osoittautunut työläämmäksi ja aikaavievemmäksi oppimisprosessiksi, kuin uskainkaan, joten valitettavasti avajaisia ei päästä vielä huhtikuussa viettämään. Hommaa kuitenkin kokoajan edistetään parhaan taitomme ja käytettävissä olevan ajan puitteissa, joten kyllä se sieltä vielä valmistuu.

Tarkempaa ajankohtaa en nyt uskalla kuitenkaan luvata, joten palaan asiaan, kun aikataulusta on edes hieman parempi käsitys. Pahoittelut viivästyksestä.

Kaikesta remonttikaaoksesta huolimatta voit noutaa verkkokauppatilauksesi myymälältä tai tulla katsastamaan koruvaihtoehtoja, kunhan tästä sovitaan vain etukäteen.

Aurinkoa sun kevääseen!

Tiina


29.1.2024

Pajamyymälä sulkeutuu toistaiseksi

remontin vuoksi helmikuun 2024 alusta alkaen. Verkkokauppamme palvelee normaalisti ja myös tilausten noutaminen onnistuu normaalisti remontista huolimatta. Myös koruvalikoimaan tutustuminen on mahdollista järjestää pajalla pienimuotoisemmin remontista huolimatta, joten ole rohkeasti yhteydessä remontinkin aikana koruasioissa. 

Tavoitteenamme on avata Pajamyymälä entistäkin ehompana huhtikuun aikana. Ilmoittelemme avaamisesta lähempänä tarkemmin.

Tiina


8.1.2024

Pajamyymälä avoinna seuraavan kerran 17.1.

On aika hieman hengähtää ja siten Pajamyymälä on suljettuna. Seuraavan kerran Pajamyymälän ovet ovat avoinna keskiviikkona 17.1.

Tiina

15.12.2023

Pajamyymälä avoinna lauantaina 16.12.

Pajamyymälä on avoinna viimein 16.12. lauantaina klo 11-16. Terveteuloa!

Tiina

14.12.2023

Pajamyymälä suljettu myös 15.12.

Lauantain 16.12. kohtalo vielä epävarma.

Tiina


12.12.2023

Sairastelu jatkuu

Sairastelu jatkuu ja näin ollen Pajamyymälä ei ole avoinna 13.-14.12. Jatkosta infoan lähemmpänä.

Tiina


9.12.2023

Pajamyymälä suljettu tänään 9.12. lievien flunssaoireiden vuoksi

Valitettavasti joudun perumaan Pajamyymälä JOULUn tältä päivältä, sen yksinyrittäjän painajaisen, sairastumisen takia. 

Oma olotilani on kuitenkin sen verran hyvä, että voin palvella asiakkaita heidän niin halutessaan tänäänkin, toki maskilla ja käsidesillä varustautuen. Soitathan siis Pajamyymälän ovikelloa kun saavut ja tulen asianmukaisesti varustautuneena palvelemaan sinua.

Myös huominen Jämsän Yrittäjänaisten joulumyyjäiset peruuntuu näillä näkymin Koi Designin osalta.

Tiina

30.11.2023

Pajamyymälän JOULU tulee, oletko valmis?

Joulu on ihan jo ovella ja joululla on vaikutuksensa myös Pajamyymälän oveen, se nimittäin on hirveästi paljon enemmän auki. :)

Tulevana keskiviikkona, 6.12. Pajamyymälä on suljettu, mutta jo lauantaina Pajamyymälällä aloitellaan joulun viettoa. 

Pajamyymälän JOULUa vietetään 9.-21.12. ke-pe 14-19 ja la 11-16.

Pajamyymälän JOULUiset aukioloajat ovat siis:

LA 9.12. klo 11-16

KE 13.12. klo 14-19

TO 14.12. klo 14-19

PE 15.12. klo 14-19

LA 16.12. klo 11-16

KE 20.12. klo 14-19

TO 21.12. klo 14-19

Ajo-ohjeet ja muut tiedot löydät täältä: PAJAMYYMÄLÄ

Nähdään Pajamyymälällä!

Koi-Tonttu Tiina

Pajamyymälän JOULU 9.-12.12.2023

24.11.2023

Koi Designin Lovella-sarja Vuoden koru -kilpailun finaaliin!!!

Vuoden koru -kilpailun järjestää suomalaisen korumuotoilun puolesta puhuja Jules & Beryl yhteistyössä Suomen Kultaseppien Liiton sekä Kello- & korumuseon Kruunun kanssa.

Kilpailussa etsitään korusarjaa, joka puhuttelee taidokkaalla muotokielellään ja tekee säväyksen tunnistettavalla, omanlaisella, muotoilullaan. 

Hakemuksia kilpailuun tuli ennätykselliset 31 kappaletta, joista finaaliin esiraadin valitsemana valittiin kymmenen korusarjaa. Lopullisen Vuoden korun eli voittajan valitsette te äänestämällä suosikkianne.

Äänestämään ja tutustumaan finalisteihin pääset osoitteessa: https://www.julesandberyl.fi/vuodenkoru/

Huomioithan äänestäessäsi, että äänesi rekisteröityy vasta, kun olet vahvistanut äänesi sähköpostiisi saapuvasta linkistä.

Nyt kaikki tutustumaan upeisiin finalisteihin ja äänestämään!

Tiina

Lovella, Vuoden koru -finalisti

15.8.2023

Pajamyymälä jälleen avoinna keskiviikkoisin klo 14-18 ja toki totuttuun tapaan, muina aikoina sopimuksen mukaan. 

Nähdään Jämsän Pietilässä! <3

Tiina


27.4.2023

Pajamyymälällä on alkanut uusi säännöllisen aukiolon aikakausi. :) 

Pajamyymälä on avoinna keskiviikkoisin klo 14-18 ainakin juhannukseen asti.

HUOM. Poikkeusukioloajat

3.5. ja 7.6. Pajamyymälä avoinna klo 17-21.

3.5. Pajamyymälällä juhlitaan Koi Designin 8v-synttäreitä. Luvassa tarjouksia ja ehkäpä jotain pientä uuttakin. 

Tervetuloa! <3

Tiina


24.1.2023

Uusi vuosi, mutta noinkohan kujeet ovat muuttuneet?!? :D

Ilo oli nähdä niin monia teitä JOULULAHJA popupin merkeissä loppuvuodesta. Te, jotka ette popuppiin ehtineet, ei hätää, pajamyymälä jatkaa toimintaansa jatkossakin. Toistaiseksi pajamyymälä on avoinna täällä Jämsässä vain sopimuksen mukaan, mutta tulevaan suunnitellaan myös säännöllisempää aukioloa. Tästä ilmoittelen, kun asiat lutviutuu.

Klikkaa tästä PAJAMYYMÄLÄn sivulle

Nähdäänkö Jämsässä!

Tiina


25.11.2022

Joko oot kirjaittanut joulupukille? :)

Koi Design avaa Jämsään pajatilojensa yhteyteen JOULULAHJA pop-up shopin 10.12. Pop-upin ovet ovat avoinna aina 20.12. ja sen valikoimissa tulee olemaan kaikki Koi Designin tuotteet, myös ne harvinaisuudet, jotka eivät verkkokauppaan eikä aina myyntipöytäänkään ole päätyneet.

Tarkempaa tietoa pop-up shopista löydät TÄÄLTÄ

Tiina


25.10.2022

Pajatoiminta uusissa Koi Designin pajatiloissa on käynnistynyt ja tilauksesta valmistettavien korujen toimitusajat ovat jatkossa normaalit. Nyt on myös erinomainen aika tilata lahjat pukin konttiin. Jos etsimääsi korua ei löydy verkkokaupan valikoimista, olethan yhteydessä.

Tiina


2.9.2022

Hopeakorujen valmistustauko venyy valitettavasti pajaremontin vuoksi odotettua pidemmäksi. Arvioitu pajatoiminnan aloitus on tällä hetkellä syyskuun lopussa. Varastovalmiita hopeakoruja sekä VÄRIÄ by Koi Design koruja toimitetaan melko normaalisti. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia. (muokattu 19.9.)

Tiina


8.8.2022

Muutosta johtuen emme toimita verkkokauppatilauksia aikavälillä 9.-23.8. Hyvityksenä tästä saat tänä aikana tehdyt tilaukset ilman toimituskuluja. Verkkokauppaan on myös lisätty tuotteita poistotuotteisiin sekä nostettu poistuvien tuotteiden alennukset 40%:iin.

Huomioithan myös, että elokuun ajan hopeakorupajamme on suljettu. Tilauksesta valmistettavien hopeakorujen valmistuksen pyrimme käynnistämään syyskuun alussa.

Pahoittelemme toimituskatkosta mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Tiina


5.7.2022

Koi Design muuttaa ja näin myös Koi Designin hopeakorupaja on suljettuna koko elokuun. Ennen 15.7. saapuneet tilaustyöt pyrimme valmistamaan heinäkuun loppuun mennessä, mutta 15.7. jälkeen saapuneet hopeakorutilaustyöt otetaan valmistukseen vasta syyskuussa. Tilauksesta valmistettavien puuhelmikorujen valmistumisessa on myös jonkin verran viivettä. Näistä ilmoitetaan asiakkaalle aina tapauskohtaisesti.

Elokuussa verkkokauppatilauksia toimitetaan muutoin normaalisti, mutta pientä viivettä saattaa niissäkin olla.

Pahoittelemme muutosta aiheutuvia viivästyksiä.

Tiina