Ajankohtaista

Lue täältä Koi Designin uutuuksista, tulevista tapahtumista jne.

27.4.2023

Pajamyymälällä on alkanut uusi säännöllisen aukiolon aikakausi. :) 

Pajamyymälä on avoinna keskiviikkoisin klo 14-18 ainakin juhannukseen asti.

HUOM. Poikkeusukioloajat

3.5. ja 7.6. Pajamyymälä avoinna klo 17-21.

3.5. Pajamyymälällä juhlitaan Koi Designin 8v-synttäreitä. Luvassa tarjouksia ja ehkäpä jotain pientä uuttakin. 

Tervetuloa! <3

Tiina


24.1.2023

Uusi vuosi, mutta noinkohan kujeet ovat muuttuneet?!? :D

Ilo oli nähdä niin monia teitä JOULULAHJA popupin merkeissä loppuvuodesta. Te, jotka ette popuppiin ehtineet, ei hätää, pajamyymälä jatkaa toimintaansa jatkossakin. Toistaiseksi pajamyymälä on avoinna täällä Jämsässä vain sopimuksen mukaan, mutta tulevaan suunnitellaan myös säännöllisempää aukioloa. Tästä ilmoittelen, kun asiat lutviutuu.

Klikkaa tästä PAJAMYYMÄLÄn sivulle

Nähdäänkö Jämsässä!

Tiina


25.11.2022

Joko oot kirjaittanut joulupukille? :)

Koi Design avaa Jämsään pajatilojensa yhteyteen JOULULAHJA pop-up shopin 10.12. Pop-upin ovet ovat avoinna aina 20.12. ja sen valikoimissa tulee olemaan kaikki Koi Designin tuotteet, myös ne harvinaisuudet, jotka eivät verkkokauppaan eikä aina myyntipöytäänkään ole päätyneet.

Tarkempaa tietoa pop-up shopista löydät TÄÄLTÄ

Tiina


25.10.2022

Pajatoiminta uusissa Koi Designin pajatiloissa on käynnistynyt ja tilauksesta valmistettavien korujen toimitusajat ovat jatkossa normaalit. Nyt on myös erinomainen aika tilata lahjat pukin konttiin. Jos etsimääsi korua ei löydy verkkokaupan valikoimista, olethan yhteydessä.

Tiina


2.9.2022

Hopeakorujen valmistustauko venyy valitettavasti pajaremontin vuoksi odotettua pidemmäksi. Arvioitu pajatoiminnan aloitus on tällä hetkellä syyskuun lopussa. Varastovalmiita hopeakoruja sekä VÄRIÄ by Koi Design koruja toimitetaan melko normaalisti. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia. (muokattu 19.9.)

Tiina


8.8.2022

Muutosta johtuen emme toimita verkkokauppatilauksia aikavälillä 9.-23.8. Hyvityksenä tästä saat tänä aikana tehdyt tilaukset ilman toimituskuluja. Verkkokauppaan on myös lisätty tuotteita poistotuotteisiin sekä nostettu poistuvien tuotteiden alennukset 40%:iin.

Huomioithan myös, että elokuun ajan hopeakorupajamme on suljettu. Tilauksesta valmistettavien hopeakorujen valmistuksen pyrimme käynnistämään syyskuun alussa.

Pahoittelemme toimituskatkosta mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

Tiina


5.7.2022

Koi Design muuttaa ja näin myös Koi Designin hopeakorupaja on suljettuna koko elokuun. Ennen 15.7. saapuneet tilaustyöt pyrimme valmistamaan heinäkuun loppuun mennessä, mutta 15.7. jälkeen saapuneet hopeakorutilaustyöt otetaan valmistukseen vasta syyskuussa. Tilauksesta valmistettavien puuhelmikorujen valmistumisessa on myös jonkin verran viivettä. Näistä ilmoitetaan asiakkaalle aina tapauskohtaisesti.

Elokuussa verkkokauppatilauksia toimitetaan muutoin normaalisti, mutta pientä viivettä saattaa niissäkin olla.


Pahoittelemme muutosta aiheutuvia viivästyksiä.

Tiina