Tervetuloa

tutustumaan arjen inspiroimiin korusarjoihin

Koi Design – koruja arjen kauneudesta

Koi Design valmistaa koruja kauniin harmaaseen arkeen luottaen käsintekemiseen, kestävään muotoiluun ja viimeistelyn laatuun. Valitse arkeesi hopean hohtoa tai värinpilkahduksia puu- ja huopakoruilla.

Pienistä teoista ja tunnelmista syntyy kauniin harmaa arki

Kun käsintekemisen kipinä syttyy, sitä ei voi enää sammuttaa. Käden tarttuessa hienoista hienoimpaan sahaan se roihahtaa ja syntyy omaleimainen muoto, jossa on herkkyyttä ja luonteikkuutta – rohkeutta, iloa, jääräpäisyyttäkin. Rakkaus tekemiseen taivuttaa hopean ainutlaatuiseksi koruksi antaen materiaalilleen merkityksen. 

Koi Designin koruissa ikuinen hopea yhdistyy käsintekemisen intohimoon ja persoonalliseen muotokieleen synnyttäen kestävää ja ajatonta muotoilua. Valikoimasta löydät arjen toistuvuuden ja monimuotoisuuden inspiroimia piensarjoja, joihin kätkeytyy tavallisen arjen tarinoita.

Yksilöllinen koru toiveiden mukaan

Ihastuitko, mutta et löytänyt juuri sinun arkeesi sopivaa korua? Koi Designin korut valmistetaan yksitellen käsityönä, joten otamme vastaan myös erikoistoiveita. Hopeakorujemme moni malli on saatavana useassa eri koossa, mutta tilauksesta valmistamme korun myös erityismittoihin. Hukkuneen korvakorun tilalle voit tilata uuden parin ja VÄRIÄ by Koi Designin koruja valmistamme tilauksesta myös toivotuin väriyhdistelmin. Näin saat itselle tai lahjaksi laadukkaan, käsityönä valmistetun tilauskorun pieniä yksityiskohtia myöten. 

Olethan yhteydessä myös, jos etsimäsi koru on päässyt verkkokaupasta loppumaan. Yhteydenotot: info@koidesign.fi

Kestävä kehitys ja vastuullisuus

Koi Designin koruissa ikuinen ja uusiokäyttöinen hopea yhdistyy ajattomaan muotoiluun, jotta korun elinkaari olisi mahdollisimman pitkäkestoinen ja koru ilahduttaisi kantajaansa kauan. Tuotteet valmistetaan käsin Suomessa, ekologisesti ja kestävää kehitystä tukien. Merkkinä arvolähtöisestä ja vastuullisesta muotoilusta on Koi Designille myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -tunnukset.